ЖИВОТА В СТИХ СЪБРАХ


Книгата, която събра всичките ми книги, разпръснатите ми в печата и интернет статии, стихове, разкази... Нямаше да сгреша, ако я бях нарекла "юбилеен сборник", но не искам да я свързвам с годишнини - те затварят живота и носят усещането за край.
Четиринайстата ми книга и първата, която може да се нарече "избрано", първата, която излиза със знака на издателството, което създадох - gabriell-e-lit. Първо - като електронна книга в два формата, в началото на 2019 г., а в края на годината и като печатно издание
Както и предходните пет стихосбирки, картината на корицата е моя авторска творба, както и цялостното оформление на книгата - корица и книжно тяло.
Добре посрещната от читателската аудитория и сравнително добре разпространена в книжарската мрежа, въпреки условията на пандемия.
Електронното издание на книгата е достъпно за свободно четене!


ПОРЪЧАЙТЕ:

office@gabriell-e-lit.com
gabriell-e-lit@mail.bg

Платете онлайн

или във всеки офис на изипей.
Ще получите вашата книга по пощата, за наша сметка.налични формати

Това не е роман, нито мемоари, нито есеистика... не е и поезия. Има персонажи, които търсят истините за живота и мястото си в него, които градят своята история, моята история... Може би звучи безинтересно – защо да занимавам читателя с живота си? Защото живях в интересни времена. И писах за времето, в което живея. Писах с убеждението, че думите рушат и градят, че писаното слово ще извае света, защото може да промени духовността на хората. В този смисъл мога да кажа, че книгата е за всеки, защото всеки би могъл да намери в нея частица от себе си, от своя спомен, от своя копнеж, от своята мечта и разруха. Книгата не дава отговори, но тя е насочена към онази читателска аудитория която търси отговори... Габриела Цанева Книгата е достъпна за свободно четене в сайта на издателство gabriell-e-lit


Галерия


Свържете се с мен


моб: (359) 899-27-10-78

Ел. поща:
gabrielle@mail.bg
gabrielazaneva@gmail.com